Om mig

Selvstændig registreret revisor

B. F. Rådgivning
2005 – til i dag…

I perioden fra 2005 og indtil nu har jeg beskæftiget mig med et bredt spekter indenfor økonomisk og virksomhedsrelateret opgaveløsning.


Blandt opgaverne kan følgende fremdrages:


Derudover beskæftiger jeg mig med mindre virksomheders bogføring og løbende økonomistyring.


I forbindelse med disse opgaver har dette ligeledes betydet samarbejde med virksomhedernes rådgiver/revisorer/bankforbindelser.


Mine rådgivningsopgaver har således spændt vidt fra almindelig bogføring til større rådgivningsopgaver for mellemstore virksomheder.


B. F. Revision
1991 – 2004 - Herning

I min tid som selvstændig revisor har jeg haft en bred vifte af kunder fra mindre virksomheder til større selskaber. Jeg har gennemført adskillige selskabsstiftelser og generationsskifter i samarbejde med forskellige advokater og andre rådgivere. Mine tidligere kunder har jeg generelt haft i adskillige år, hvor længst samarbejde har været 22 år, indtil jeg solgte i 2004. Igennem tiderne har jeg generelt haft længerevarende kundeforhold hvor længste har været 22 år, indtil jeg solgte min virksomhed i 2004.


Ansat som registreret revisor

Midtrevision, Herning

I min tid som ansat revisor hos Midtrevision i Herning arbejdede jeg med en bred vifte af kunder fra mindre virksomheder til større selskaber. Herigennem fik jeg en grundig uddannelse via dygtige indehavere og kollegaer. Gennem ansættelsesperioden bestod jeg Merkonomuddannelsen indenfor regnskab og revision og fik i marts 1987 titlen Registreret Revisor.Links

FSR – danske revisorer www.fsr.dk
SKAT – www.skat.dk
Virk.dk – www.virk.dk
Erhvervssstyrelsen – www.erst.dk
StartVækst – www.startvaekst.dk
Borgerservice – www.borger.dk
Danmarks Statistik – www.dst.dk

Medlem af FSRB.F. Rådgivning Herning ApS - Ravnsbjerg Skov 9 - 7400 Herning - CVR: 29509026